Hírek

Archívum havi bontásban (2020-05)

#back_to_full_archives

Tájékoztató -Óvodai működés 2020.05.25.-től

| 2020.05.21. 09:33:32 | Szabó Éva

Kedves Szülők!

A 215/2020.(V.20.) Kormányrendelet értelmében az Óvodák 2020.05.25.-től visszaállnak a veszélyhelyzet kihirdetését megelőző működésre.

Ennek értelmében 2020.05.25., hétfőtől az Alsónémedi Szivárvány Napköziotthonos Óvoda mind a 9 csoportja fogadja a gyermekeket.

Kérek minden Szülőt, hogy a mai nap, azaz 2020.05.21. estig jelezzen vissza a saját csoportos óvodapedagógusának, hogy igényli-e hétfőtől az óvodai ellátást, mivel nekünk az étkezést is meg kell rendelnünk, valamint szerveznem kell a gyermekeket ellátó pedagógusok, dajkák munkáját is.

Aki nem igényli az óvodai ellátást, annak elég a Szülői igazolás az adott időszakra, vagy ha a gyermek beteg orvosi igazolás.

Azon Szülők részére, akik gyermekük részére igénybe veszik az óvodai nevelést, azoknak az óvodában való bent tartózkodás ideje alatt még gyermeküket behozzák -elviszik az intézményből kötelező a szájmaszk viselése!!!

Kérek mindenkit vigyázzunk egymásra tartsuk be a higiénés szabályokat és a gyermekek csak egészségesen látogassák az intézményt!!!

A működés további részleteiről a Szülők a csoportos faliújságon, a csoportok zárt facebokk oldalain, az Óvoda honlapján kapnak majd tájékoztatást.

Köszönettel- Tisztelettel: Szabó Éva -óvodavezető

Címkék:

Tovább

Rendkívüli szünet idejére újabb ügyeleti igény felmérés

| 2020.05.08. 13:11:25 | Szabó Éva

Kedves Szülők!

Szeretném felmérni az ügyeletre vonatkozó igényeket az alábbiak szerint:

Pest megyében, így Alsónémedire vonatkozóan érvényben vannak a korlátozó intézkedések, az Óvodát érintően a rendkívüli szünet elrendelése a mai napig érvényben van. A 152/2020.(IV.27.) Kormányrendelet alapján kötelező az óvodai ügyelet biztosítása max.5 fős csoportban. Jelenleg 2020.05.04.-től már működik az ügyelet indokolt esetben a Rákóczi u. épületben, betartva a szigorú egészségügyi előírásokat.

2020.05.18., hétfőtől szeretném tovább bővíteni, ha van igény az ügyelet létszámát, de csak a Rákóczi u. épületben, mivel a Szent I. téri épületben most folyik a tisztasági meszelés és utána a nagytakarítás. A Rákóczi u. épületben csoportonként max.5 főt tudunk fogadni, azaz 15 kisgyermeket.

Kérem saját belátása alapján csak az éljen az ügyeleti igénnyel, akinek nagyon indokolt, jogos igények érkezzenek be. Az igényüket a nemediovi@gmail.com email címre küldjék el telefonszámukkal együtt, valamint csatolják mellé saját kezűleg aláírt Szülői nyilatkozatukat, amelyben igazolják, hogy gyermekük nem fertőző beteg, nem lázas.

Ha a Kormányrendelet nem változik, akkor 2020.06.01.-től átmeneti megoldással a Szent I. téri épületben is működtetünk ügyeletet, de az udvari munkák megkezdésével vissza kell korlátozódnunk a Rákóczi u. épületbe. De ennek megoldásáról az érvényben lévő jogszabályok alapján később újra információt adok az SZMK Szülők segítségével a csoportok zárt facebook oldalain.

Köszönettel: Szabó Éva -óvodavezető

Címkék:

Tovább

Keresés

 
Szivárvány Napköziotthonos Óvoda – © 2024 minden jog fentartva