Hírek

Archívum havi bontásban (2021-04)

#back_to_full_archives

Óvodai Beíratás 2021-2022 nevelési évre

| 2021.04.08. 14:56:13 | Szabó Éva

 

ÓVODAI BEÍRATÁS

2021-2022

 


TISZTELT ALSÓNÉMEDI SZÜLŐK!

Az EMMI Miniszter a 19/2021.(III.10.) sz. határozatában a vészhelyzeti Kormányrendeletre tekintettel a 2021/2022 nevelési évre történő Óvodai beiratkozások vonatkozásában egyedi eljárási szabályokat határozott meg.

Alsónémedi Szivárvány Napköziotthonos Óvoda felvételi körzetének vonatkozásában az óvodai beíratás, felvételi eljárás a következő képpen alakul:

  1. ONLINE:
  • Alsónémedi lakos, óvodaköteles korú gyermekek beíratása, akik 2021.08.31.-ig betöltik a harmadik életévüket:

Az óvodavezető az OH felület Fenntartói részéről letöltött alsónémedi lakos, óvodaköteles korú gyermekeket átvezeti a beíró naplóba, a férőhelyek arányában felveszi a körzetbe tartozó óvodaköteles korú gyermekeket 2021.05.07.-ig, akik vonatkozásában a Szülőtől nem érkezik jelzés arról, hogy másik óvoda felvette volna őket.

Szülői teendő: email írása nemediovi@gmail.com email címre

                                          szülő emailcím, telefonszám megadásával

  • Alsónémedi lakos, nem óvodaköteles korú gyermekek beíratása,

akik 2021.09.01.- 12.31.-ig töltik a harmadik életévüket:

Mivel, ezen gyermekek nem szerepelnek az adatbázisban úgy a felvételre jelentkező szülő online, emailben 2021.05.07.-ig megküldi az óvodavezető részére a nemediovi@gmail.com email címre a következő adatokat:

-          Gyermek: pontos születési ideje, helye,(Bp.szül. hely esetében kerület is),

                             TAJ száma, lakcíme

-          Anya, apa neve, egyik Szülő email és telefon elérhetősége

Az adatok nélkülözhetetlenek a hivatalos beíráshoz, ezen adatokat az Intézmény vezetője csak a gyermekek beíratásához, nyilvántartásához használ fel.

A nem óvodaköteles gyermekek felvételének teljesítése az érvényben lévő jogszabályok alapján csak szabad férőhely esetében teljesíthető.

Az online történő beiratkozás esetében az adatok személyes bemutatása a későbbiek során egyeztetett időpontban történik.

 2. Személyes beíratás:

  • Azon gyermekek, esetében van erre szükség, akik 2021.09.01.-12.31.-ig töltik a harmadik életévüket és a Szülőnek nincs módja, lehetősége online beíratni gyermekét. Ők előzetes telefonon történő bejelentkezés után időpontot kapnak 2021.05.17.-21. közötti napokra.

Szükséges dokumentumok: gyermek születési anyakönyvi kivonata, lakcím kártyája, TAJ kártyája, oltási könyve, szülő személyi igazolványa, lakcím kártyája

A nem óvodaköteles gyermekek felvételének teljesítése az érvényben lévő jogszabályok alapján csak szabad férőhely esetében teljesíthető.

Szeretettel várom a leendő óvodáskorú gyermeket nevelő Szülők jelentkezését!                                                     

                                                         Szabó Éva - óvodavezető                                               


Címkék:

Tovább

Keresés

 
Szivárvány Napköziotthonos Óvoda – © 2024 minden jog fentartva